Feestzaal

Sinds 1963 staat 'Hof van Aragon' ter beschikking als feestzaal in de oude, Lierse stadsbuurt.

Zondagrestaurant

Op Zon- en feestdagen serveert Hof van Aragon ’s middags een uitstekend drie-gangen menu voor een erg aantrekkelijke prijs.

Hotel

Het Hof van Aragon ligt midden in het historische Lier, een kleine stad vlak bij Antwerpen.

Hotel reservatie

Reserveer uw kamer online via beveiligde verbinding.

Een koninklijke dag

Net zoals Filips de Schone (Hertog van Bourgondië en Johanna van Castilië (Koningin van Aragon) al in 1496 hun huwelijksnacht doorbrachten in de Aragonstraat, kan elk jong paartje nu ook z'n eigen historische dag vieren in het 'Hof van Aragon' in de oude, Lierse stadsbuurt.

Het 'Hof van Aragon' is een koninklijke lokatie om de huwelijksdag met een hoogtepunt af te sluiten. In een sfeer- en stijlvol kader kunnen bruidspaar en ouders er hun familie, vrienden, kennissen en collega's ontvangen. Met 30 jaar ervaring staat het 'Hof van Aragon' borg voor een geslaagd trouwfeest.

Een rijk verleden

Het 'Hof van Aragon' is gelegen aan de vismarkt in Lier en is een gebouw met een hele geschiedenis ...

De grote zaal van het 'Hof van Aragon' situeert zich in de Aragonstraat, nummer zes. Dit huis - vroeger ook wel 'Sint Joris' genaamd - is waarschijnlijk het oorspronkelijke huis van de voet- en kruisbooggilde 'Sint Joris'. Die gilde stond in voor de verdediging van de stadspoorten vóór de stad na 1212 helemaal werd omwald.
Een kleinere zaal is gelegen in het 'Maegdenhuys' aan de Mosdijk nummer vijf. Eertijds nog een weeshuis voor meisjes, is het 'Maegdenhuys' nu een belangrijk onderdeel van het 'Hof van Aragon', waar heden en verleden steeds weer opnieuw samenkomen bij elke feestelijke gebeurtenis.

Tafelen met traditie

In het 'Hof van Aragon' tafelt U volgens de beste tradities. Elk feest - en huwelijksfeest in het bijzonder - wordt vooraf tot in de kleinste details met U besproken. Alleen zo bent U zeker van een vlekkeloos verloop van één van de mooiste dagen uit uw leven ...

Een ruime keuze

Sinds 1963 staat 'Hof van Aragon' ter beschikking als feestzaal. Of het nu gaat om recepties, banketten of avondfeesten, bij het 'Hof van Aragon' vindt U zeker een zaal én een feestformule die rekening houden met uw persoonlijke smaak en budget.

Als U kiest voor een uitgebreid avondfeest met buffet (warm en/of koud), een heerlijk diner, een gewone receptie of een buffetreceptie, bent U bij het 'Hof van Aragon' aan het goede adres. Met twee feestzalen (een grote en een kleine) en de ideale combinatie van keuken, bediening, interieur en sfeer wordt uw feest in het 'Hof van Aragon' een geslaagd feest!

Het Hof van Aragon

Het 'Hof van Aragon' heeft verschillende zalen ter beschikking (tot 250 personen) en is na afspraak (03) 491 08 00 steeds te bezichtigen. Bij die gelegenheid stelt het 'Hof van Aragon' U ook gratis en vrijblijvend een offerte voor. Op basis van een all-in prijs per persoon weet U zo op voorhand precies wat uw feest zal kosten.