Kerst- en Nieuwjaarsmenu's voor thuis

Ook in deze eindejaarsperiode stellen wij U weer heel wat heerlijke gerechten voor zodoende dat U thuis een feestelijk menu kan opdienen of een koud buffet kan kiezen waarin elke genodigde zijn gading wel vindt.

Verder onderaan deze pagina vindt U onze menu-suggesties. Op 24/12 kunnen alle gerechten verkregen worden ; op 31/12 enkel de gerechten aangeduid met een sterretje (*).

Helemaal onderaan vindt U onze volledig samengestelde buffet-formules ; deze zijn zowel op 24 december als op 31 december te verkrijgen.

Zoals elk jaar wordt er U bij afhaling een bereidingswijze voor de warme gerechten meegegeven. De rekening dient bij afhaling of levering contant betaald te worden.

Opgelet: Voor hapjes en dessertjes geleverd in een coupe en de warme visgerechten (geleverd in een porseleinen ovenvast schoteltje) wordt een statiegeld van € 3,50 per stuk aangerekend ; voor het assortiment amuse- en dessertglaasjes wordt een statiegeld van € 1,00 per glaasje aangerekend.

  • Op maandag 24 december kunnen de bestellingen afgehaald worden tussen 14u30 en 18u30 in het Hof van Aragon , Aragonstraat n°6 te Lier of aan huis geleverd worden (Vervoerkost : € 8,00 te Lier en € 16,00 buiten Lier).
  • Op maandag 31 december kunnen de bestellingen afgehaald worden tussen 14u30 en 18u00 in Hof van Aragon , Maegdenhuys , Mosdijk n°6 te Lier of aan huis geleverd worden (Vervoerkost : € 8,00 te Lier en € 16,00 buiten Lier).

Wij aanvaarden Uw bestelling tot 21/12 voor kerstmis en tot 28/12 voor oudjaar. Uw bestelling is pas geldig nadat U van ons een bevestiging per email hebt gekregen.

U kan de complete folder als PDF downloaden of afdrukken, zodat u rustig kan beslissen en familie of vrienden raadplegen.

Folder downloaden

Bestellingen voor Kerst- en Nieuwjaarsmenu's voor thuis

Vul hieronder uw gegevens in en noteer vervolgens het aantal personen voor de gewenste gerechten of buffetten.

Gelieve alle velden te vervolledigen.

AantalAperitiefhapjesPrijs/pp
(*) Assortiment 10 Warme huisbereide Minihapjes:
- Quiche met Prei & Spek
- Visschelpje
- Noordzeegarnaalkorfje
- Kaas en Hamrolletje
- Worstenbroodje
- Koninginnenhapje
- Zalm in Bladerdeeg
- Kruidig Kippenvleugeltje
- Minigarnaalkroketje
- Minikaaskroketje
€16,00
(*) Assortiment 4 Luxe-Amuseglaasjes:
- Bavarois van Rivierkreeftjes met Tomatencoulis
- Minicocktail van Kingkrab met Pompelmoes
- Ganzenlevermousse met Eendenborstsnippers op Slaatje van Witloof en Granny Smith
- Mousse van gerookte Forel en Rivierpaling met Dilleroom
€12,00
AantalKoude voorgerechtenPrijs/pp
Carpaccio van Hert met rode Bietblokjes en Truffelolie €10,00
Trio van Wildpastei met Confijt van Vijgen & Ardense Ajuin €11,50
(*) Noordzeegarnaalcocktail €14,00
Hawaiaanse Baby-ananas (halve) met King Krab €15,00
(*) Gerookte Noorse Visschotel (Zalm , Heilbot, Forel, Rivierpaling) met Mimosa en Mierikswortelroom €16,00
(*) Rivierpaling in het Groen (5 mooie stukken) €17,50
(*) Gegarneerde Halve Kreeft “Belle Vue” (750 gr) met drie sauzen €19,50
AantalSoepenPrijs/pp
(*) Tomatenroomsoep met Balletjes €2,60
(*) Krachtige Ossenstaartsoep met Madeira €3,50
(*) Veloûté van Boschampignons €4,00
Veloûté van groene Asperges met gerookte Zalmsnippers €4,50
(*) Romige Bisque van Kreeft €5,00
AantalWarme voorgerechtenPrijs/pp
(*) Koninginnenhapje met Kip €4,50
Oostends Viskorfje (Korstgebakje met Noorzeevisvulling) €9,50
(*) Gegratineerd Noordzeevispannetje met Zalm, Kabeljauw en Melktong in Witte wijnsaus met Julienne van Groentjes en Puree €14,00
(*) Scampi (5-gepeld) in Curryroom met gebakken Rijst met fijne Groentjes €15,00
(*) Gestoomde Zeetongrolletjes (3) op Oostendse wijze met Pureeaardappelen (met Noordzeegarnaal, tomatenblokjes en champignons)
ook mogelijk als hoofdgerecht; zie verder
€19,00
Gepocheerde wilde Tarbotfilet in romige Kreeftsaus met Kerstomaatjes, Broccoli met Pureeaardappelen
ook mogelijk als hoofdgerecht; zie verder
€19,50
AantalHoofdgerechtenPrijs/pp
(*) Gegratineerd Prins Orloffgebraad met Champignonroomsaus en met Erwtjes en Worteltjes en Kroketten €12,00
(*) Hertenstoofvlees met Ovenappel met Veenbessen en Kroketten €13,50
(*) Inlands Konijn op Grootmoeders wijze met Kroketten (met spekjes , zilveruitjes , champignons) €13,50
(*) Varkenshaasje in Peperroomsaus met Witloof, Boontjes, Worteltjes en Kroketten €14,50
Gevulde Kerstkalkoen in Archiducsaus met gestoofd Witloof, fijne Boontjes en Kroketten
minimum voor 4 personen!
€14,50
(*) Krokant gebraden Filet van Eendenborst in Sinaasappelsaus met Appelsiensegmentjes, Muscatdruifjes en Kroketten €15,50
Fazantenborstfilet in romig Cognacsausje met gebraiseerde Witloofstronkjes, geglaceerde Wintergroentjes, puree van zoete Aardappel en Minikroketjes €20,00
(*) Filet van Hertenkalf in Dianasaus met Appeltje met Veenbessen, Wijnpeertje, gestoofd Witloofstronkje en Minikroketjes €22,00
(*) Hazenrugfilet in Grand Veneursaus met gecarameliseerd Peertje, gefruite Spruitjes, Puree van Pastinaak en Minikroketjes €22,50
(*) Gestoomde Zeetongrolletjes (3) op Normandische wijze met Pureeaardappelen
als hoofdgerecht
€26,00
Gepocheerde wilde Tarbotfilet in romige Kreeftsaus met Kerstomaatjes , Broccoli met Pureeaardappelen
als hoofdgerecht
€27,00
AantalDessertsPrijs/pp
Kerststronk van huisbereid Vanille-ijs met Bosvruchtensaus €3,75
(*) Gecarameliseerde Tarte Tatin met huisbereid Vanille-ijs €5,25
(*) Passievruchtenparfait met Frambozencoulis €5,50
(*) Mousse van Speculoos met Mascarpone & Rode Vruchtjes €5,50
(*) Chocolademoelleux met Anglaisesaus en huisbereid Vanille-ijs €5,75
(*) Assortiment van huisbereide minidessertjes
-Chocomousse
- Tiramisu
- Roomrijst met Krieken
€6,00
AantalKerst-en-nieuwjaars- buffetten voor thuisPrijs/pp
(*) Koud Buffet 1
- Tomaat met Zeevruchten
- Halve Gegarneerde Forel
- Zalmmoot "Belle Vue"
- Perzik met Tonijnmousse
- Gevulde Eitjes
- Gebraden Kip met Fruit
- Beenhamrolletje met Asperges
- Gehaktballekes met Kriekjes
€25,00
(*) Koud Buffet 2
- Tomaat Noordzeegarnaal
- Gerookte Zalm & Forel met Mimosa
- Perzik met Tonijnmousse
- Zalmmoot "Belle Vue"
- Gevulde Eitjes
- Rosbief met Groentemacedoine
- Parmaham met Meloen
- Beenhamrolletje met Asperges
€31,00
(*) Koud Buffet 3
- Tomaat met Noordzeegarnaal
- Scampi op bedje van gebakken Rijst
- Zalmmoot "Belle Vue"
- Terrine van Rivierkreeftjes
- Gerookte Zalm, Heilbot & Forel met Mimosa
- Rivierpaling in't groen
- Gerookte Eendeborst & Kwartelboutje op Slaatje
- Rundscarpaccio met Rucola en Parmesan
- Duo van Wildpastei met rode Ajuinconfijt
- Vittello Tonato
€37,00
AantalU kan deze buffetten nog uitbreiden met ...Prijs/pp
(*) Oesterbord : 2 Platte Zeeuwse Oesters 0000 + 2 Creuse Oesters II Grevelingen €12,50
(*) Gegarneerd Half Kreeftje “Belle Vue” (550 gr) €16,00
Deze buffetten zijn vergezeld van volgende rauwkost en sausjes: - Aardappelsla - Witte Koolsla - Rode Koolsla - Boontjessla - Wortelsla - Knolseldersla - Pastasalade met groentjes - Mayonaise - Cocktailsaus - Tartaarsaus  
AantalLeveringskosten
Binnen Lier €8,00
Buiten Lier €16,00

Wij aanvaarden Uw bestelling tot 21/12 voor kerstmis en tot 28/12 voor oudjaar. Op 24/12 kunnen alle gerechten verkregen worden ; op 31/12 alleen maar de gerechten aangeduid met een sterretje (*).

Uw bestelling is pas geldig nadat U van ons een bevestiging per email hebt gekregen.

Bedankt!

Uw aanvraag werd succesvol verstuurd. We contacteren u zo spoedig mogelijk!