Zondagrestaurant, traditie sinds 1965
Met z’n allen gezellig aan tafel! Wat heeft een zondag nog meer nodig? Sinds 50 jaar brengen we elke zon- en feestdag een heerlijk menu boordevol seizoensproducten, vaak gebaseerd op grootmoeders klassiekers. Dit uitstekend driegangenmenu bieden we overigens voor een erg aantrekkelijke prijs.
Zondag 21 april 2024
Lentebouillon
•
Kippenborstfilet in Archiducsaus met Broccoli en met Rösti-aardappeltjes
•
Crème Brûlée
Restaurant van 11u30 tot 14u30 – Menu aan € 31,00 per persoon en € 15,50 per kind (jonger dan 12 en vanaf 3 jaar)
Zondag 28 april 2024
Paprikaroom
•
Melkbigfilet in Beenhouwerssaus met Oventomaatje , Witloofsla en Luikse Aardappelschijfjes
•
Café Glacé
Restaurant van 11u30 tot 14u30 – Menu aan € 31,00 per persoon en € 15,50 per kind (jonger dan 12 en vanaf 3 jaar)
Eetplannen met de hele familie?
Reserveer dan één van onze salons! Bij gelegenheid kan u de menu ook nog uitbreiden met een aperitiefje of een heerlijke ijstaart op het einde. Contacteer ons via mail.